Bon dia, tristesa

Françoise sagan

La Cécile, jove i despreocupada, i el seu pare, elegant i bell casanova, passen les vacances d’estiu hostatjats a una elegant mansió de la costa francesa. El seu pare canvia d’amant amb freqüència, però això no molesta la Cécile, acostumada als amors passatgers del seu progenitor, al qual adora, i sabedora de la inquebrantable complicitat i permissivitat que mantenen entre ells. Els dies passen llangorosos entre banys de mar durant el dia i festes a la nit. Però aquesta lassitud es quebranta quan apareix en escena l’Anne, seductora, elegant i sofisticada, amiga de la difunta mare de la protagonista i que, amb la relació amorosa que entaula amb el pare, fa perillar la vida perfecta de la noia. Tanmateix, aquesta és intel.ligent i posa en joc totes les seves habilitats per oposar-s’hi.

La novel.la va ser publicada l’any 1954 i el seu èxit va ser total, fonamentalment per la seva suposada amoralitat. Tant és així que l’Otto Preminger en va fer una versió cinematogràfica molt exitosa també.

Bonjour tristesse és un llibre interessant que atrapa des del començament. Intenteu llegir-lo durant els vostres moments d’indolència estival a l’ombra del para-sol. La vostra immersió a la història serà sensualment total.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s